About Us

CAD tegning


CAD (Computer-Aided Design) er en teknologi som brukes til å lage 2D og 3D modeller av produkter, bygninger, maskiner og andre objekter. Vårt team av CAD-tegnere er spesialister på å lage 3D-tegninger og visualiseringer i programmet Solidworks, som gir våre kunder en klar forståelse av hvordan deres produkter eller prosjekter vil se ut i virkeligheten.

Ved hjelp av sofistikert CAD-programvare og avansert kunnskap innen teknisk design, kan våre tegnere skape nøyaktige, detaljerte og realistiske modeller av kundens konsepter og ideer. Disse modellene kan deretter brukes til å visualisere hvordan produktet eller prosjektet vil se ut fra alle vinkler, slik at kunden kan foreta justeringer eller forbedringer før produksjon eller bygging starter.


Dybdekunnskap


Vårt team av CAD-tegnere har også kunnskap om materialer, produksjonsprosesser og tekniske krav, noe som gjør at de kan optimalisere designet for å sikre effektiv produksjon og kostnadsbesparelser.

Vi er stolte av våre CAD-tegnere og deres ferdigheter i å levere kvalitetsdesign til våre kunder. Med vår ekspertise innen CAD-tegning og visualisering, kan vi hjelpe våre kunder med å realisere sine kreative ideer og bringe dem til virkeligheten.

You design.
We create.


Ta kontakt med oss i dag for å starte prosessen med å lage ditt unike produkt. 

Avinordic Te

Thorbjørn Danbolt

CEO

Telehone: +47 977 21 779
Email

Bjørn Jensen

Production Manager

Telephone: + 47 467 76 888
Email

Richard Edman

Project Manager

Telephone: +47 920 64 434
Email

Avinordic team

Ole Jørgen Danbolt

Project Manager

Telephone: +47 454 19 139
Email