About Us

Get to know us


Vi produserer skreddersydde møbler og innredninger for hus,hoteller, kontorer, bedrifter, restauranter, skoler, hytter etc. Vårt fagteam av dyktige designere og håndverkere bringer din visjon til live, og sørger for at hver eneste innredning er unik og tilpasset din stil, ønsker og behov.

Vår visjon er å levere spesiallagde innredninger av høy kvalitet som ikke bare ser flotte ut, - men som også tåler lang tids bruk. 

Vi er en bærekraftig og miljøvennlig produsent, og bruker gjenvunnet, resirkulert og lokale materialer når det er mulig. Dette bidrar til å redusere vårt karbonavtrykk.

Fra start til slutt er vi dedikert til å yte god kundeservice og sikre at hver kunde er fornøyd med produkt og løsning. Enten du ønsker et spesifikt design eller trenger veiledning og inspirasjon, er vårt team her for å hjelpe deg hvert trinn på veien.

Prosessen starter med et lite møte, befaring eller en skisse for å forstå dine behov og preferanser, etterfulgt av design av et tilpasset produkt slik du hadde tenkt deg. Deretter produserer vårt team med de beste materialene og konstruksjonsteknikkene. 
møbelbutikker
smarte møbler

Møbler og innredninger

Manufactured in Norway.

Vi setter vår ære i kvaliteten på arbeidet, legger vekt på hver detalj og sikrer at produktet ikke bare ser flott ut, men også holder i mange år framover. 

Vi produserer på bestilling, noe som gir deg full kontroll over design, størrelse og finish på sluttproduktet.

Hvis du leter etter spesiallagde innredninger som er stilige, funksjonelle og rimelige, trenger du ikke lete lenger enn til Avinordic.


You design.
We create.


Ta  kontakt  med oss i dag for å starte prosessen med å lage ditt unike produkt. 

Avinordic Team

Thorbjørn Danbolt

Daglig leder/Prosjekt

Thorbjørn

Telehone: +47 977 21 779
Email

Bjørn Jensen

Salg/Prosjekt
Produksjonssjef

Telephone: + 47 467 76 888
Email

Avinordic team

Ole Jørgen Danbolt

Salg/Prosjekt

Telephone: +47 454 19 139
Email