Om oss

CAD tegning


CAD (Computer-Aided Design) er en teknologi som brukes til å lage 2D og 3D modeller av produkter, bygninger, maskiner og andre objekter. Vårt team av CAD-tegnere er spesialister på å lage 3D-tegninger og visualiseringer i programmet Solidworks, som gir våre kunder en klar forståelse av hvordan deres produkter eller prosjekter vil se ut i virkeligheten.

Ved hjelp av sofistikert CAD-programvare og avansert kunnskap innen teknisk design, kan våre tegnere skape nøyaktige, detaljerte og realistiske modeller av kundens konsepter og ideer. Disse modellene kan deretter brukes til å visualisere hvordan produktet eller prosjektet vil se ut fra alle vinkler, slik at kunden kan foreta justeringer eller forbedringer før produksjon eller bygging starter.


Dybdekunnskap


Vårt team av CAD-tegnere har også kunnskap om materialer, produksjonsprosesser og tekniske krav, noe som gjør at de kan optimalisere designet for å sikre effektiv produksjon og kostnadsbesparelser.

Vi er stolte av våre CAD-tegnere og deres ferdigheter i å levere kvalitetsdesign til våre kunder. Med vår ekspertise innen CAD-tegning og visualisering, kan vi hjelpe våre kunder med å realisere sine kreative ideer og bringe dem til virkeligheten.

Du designer.
Vi produserer.


Ta kontakt med oss i dag for å starte prosessen med å lage ditt unike produkt. 

Avinordic Te

Thorbjørn Danbolt

Daglig leder

Telefon 977 21 779
Epost

Bjørn Jensen

Produksjonsleder

Telefon 467 76 888
Epost

Richard Edman

Prosjektleder

Telefon 920 64 434
Epost

Avinordic team

Ole Jørgen Danbolt

Prosjektleder

Telefon 454 19 139
Epost