Om oss

Bli kjent


Vi produserer skreddersydde møbler og innredninger for hus,hoteller, kontorer, bedrifter, restauranter, skoler, hytter etc. Vårt fagteam av dyktige designere og håndverkere bringer din visjon til live, og sørger for at hver eneste innredning er unik og tilpasset din stil, ønsker og behov.

Vår visjon er å levere spesiallagde innredninger av høy kvalitet som ikke bare ser flotte ut, - men som også tåler lang tids bruk. 

Vi er en bærekraftig og miljøvennlig produsent, og bruker gjenvunnet, resirkulert og lokale materialer når det er mulig. Dette bidrar til å redusere vårt karbonavtrykk.

Fra start til slutt er vi dedikert til å yte god kundeservice og sikre at hver kunde er fornøyd med produkt og løsning. Enten du ønsker et spesifikt design eller trenger veiledning og inspirasjon, er vårt team her for å hjelpe deg hvert trinn på veien.

Prosessen starter med et lite møte, befaring eller en skisse for å forstå dine behov og preferanser, etterfulgt av design av et tilpasset produkt slik du hadde tenkt deg. Deretter produserer vårt team av erfarne møbelsnekkere ved å bruke de beste materialene og konstruksjonsteknikkene. 
møbelbutikker
smarte møbler

Møbler og innredninger

Høy kvalitets design møbler og innredninger. Produsert i Norge.

Vi setter vår ære i kvaliteten på arbeidet, legger vekt på hver detalj og sikrer at produktet ikke bare ser flott ut, men også holder i mange år framover. 

Vi produserer på bestilling, noe som gir deg full kontroll over design, størrelse og finish på sluttproduktet.

Hvis du leter etter spesiallagde innredninger som er stilige, funksjonelle og rimelige, trenger du ikke lete lenger enn til Avinordic.


Du designer.
Vi produserer.


Ta  kontakt  med oss i dag for å starte prosessen med å lage ditt unike produkt. 

Avinordic Team

Thorbjørn Danbolt

Salg/Prosjekt

Telefon 977 21 779
Epost

Bjørn Jensen

Salg/Prosjekt
Produksjonsleder
Bjørn er en erfaren 3D designer og i tillegg både møbelsnekker og instrumentmaker. Han har tidligere jobbet ved Volvo fabrikken i Gøteborg og har stor kunnskap om produksjon, logistikk og effektiv gjennomføring. Bjørn er vår produksjonsleder og kvalitetssikrer all produksjon i Avinordic, samtidig som han er aktivt involvert i dialog med kunden om løsninger i en rekke prosjekter. Ta kontakt med Bjørn hvis du har et prosjekt hvor vi kan bidra.

Telefon 467 76 888
Epost

Richard Edman

Salg/Prosjekt 
Richard er din fagkonsulent når du vil ha best mulig skreddersydde innredningsløsninger. Med stor kunnskap om 3D design i Solidworks og iboende lidenskap for kreativitet hjelper han deg ta din innredningsprosjekt til neste nivå. I tillegg til fagutdanning innen hotell og restaurant er han også sommelier. Bakgrunnen som restaurantsjef gir han solid kunnskap om logistikk og drift i hotell, restaurant og serveringsbransjen.

Telefon 920 64 434
Epost

Avinordic team

Ole Jørgen Danbolt

Salg/Prosjekt

Telefon 454 19 139
Epost